Η ιστορία της Ν. Σ. ΚΟΥΓΙΟΥΦΑΣ Α.Ε.

Η Εταιρεία

Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1962 ως ΟΕ, και έγινε Α.Ε. το 1977. Δραστηριοποιείται στον χώρο της εισαγωγής βιομηχανικού εξοπλισμού και έχει σήμερα εξελιχθεί σε μια από τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στην Ελλάδα. Ειδικεύεται στο κλάδο μηχανημάτων καθαρισμού, απολύμανσης και ανακύκλωσης υλικών, με μεγάλη γκάμα επαγγελματικών προϊόντων και λύσεων για τον καθαρισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων για την Βιομηχανία, την Παραγωγή, την Αποθήκευση, την Διανομή, την Ναυτιλία, τα Ξενοδοχεία, τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τους Δήμους και τις Κοινότητες.

Εξυπηρέτηση Πελατών & Service

Τα τμήματα Μάρκετινγκ, Πωλήσεων, Εξυπηρέτησης πελατών και η κάθετη μονάδα Service της εταιρείας βρίσκονται στην Νέα Χαλκηδόνα της Αττικής και  στελεχώνονται από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό στην Ελλάδα και το εξωτερικό που με διαρκή επιμόρφωση διατηρούν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών προς τους πελάτες και τους συνεργάτες.

Η Εταιρεία και το Περιβάλλον

Στον τομέα του περιβάλλοντος, η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1985,  συμβάλλοντας στην καλύτερη επίλυση των προβλημάτων καθαρισμού, ανακύκλωσης και διαχείρισης στερεών απορριμμάτων καθώς και υγρών αποβλήτων που αντιμετωπίζουν οι βιομηχανίες. Τα εξειδικευμένα προϊόντα που παρέχουμε συμπεριλαμβάνουν πρέσες συμπίεσης στερεών απορριμμάτων & υλικών συσκευασίας όπως χαρτί, χαρτοκιβώτια, πλαστικά, φιάλες Pet, κουτάκια αλουμινίου, PC κλπ., αποτελεσματικά συστήματα επεξεργασίας υγρών βιομηχανικών αποβλήτων καθώς επίσης και συστήματα εξοικονόμησης νερού.

Στόχος και Πολιτική της Εταιρείας

Ο στόχος της εταιρείας είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της, με τρόπο που να βοηθά στην ορθή κάλυψη των αναγκών και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Το εκτενές πελατολόγιο της εταιρείας σε όλους τους κλάδους της ελληνικής αγοράς, αντικατοπτρίζει την (πελατοκεντρική) φιλοσοφία της, την ισχυρή, αξιόπιστη και πολύχρονη παρουσία της στη χώρα μας.