Περιγραφή

Και τα δύο προϊόντα είναι υψηλής συμπύκνωσης και σχεδιασμένα να συνδυάζονται με το ενσωματωμένο σύστημα δοσολογίας των μηχανημάτων της HAKO .Ένα λίτρο συμπυκνωμένου υγρού αποδίδει 700 λίτρα απορρυπαντικού προς χρήση.Τα HAKO Clean-SE ECO και Ployclean-SE είναι κατάλληλο για την καθημερινή χρήση όλων των τύπων αδιάβροχων σκληρών δαπέδων. Το προϊόν αφαιρεί ελαφριά ως μέτρια βρωμιά και είναι ασφαλές για δάπεδα με ακρυλική επίστρωση.
HAKO Cleanol-SE ECO
είναι ειδικά σχεδιασμένο να συνδυάζεται με το ενσωματωμένο σύστημα δοσολογίας των μηχανημάτων της HAKO,με ουδέτερο PH και εύκολα αφαιρεί γενικούς ρύπους. Μέσω της ιδιότητας δέσμευσης ασβεστίου το HAKO Cleanol-SE ECO στεγνώνει χωρίς να αφήνει γραμμώσεις. Με ποσοστό διαλυτότητας 1:700 είναι ένα άκρως οικονομικό προϊόν που τηρεί τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής ECO ετικέτας και είναι ασφαλές στην μεταφορά του.
<strong>HAKO Polyclean-SE
είναι επίσης ειδικά σχεδιασμένο να συνδυάζεται με το ενσωματωμένο σύστημα δοσολογίας των μηχανημάτων της ΗΑΚΟ . Κατάλληλο προϊόν για καθαρισμό και συντήρηση δαπέδων και ειδικά για επιφάνειες καλυμμένες με λινοτάπητα, πέτρα,PVC, κ.α. Αφήνει μια ελάχιστη γυαλάδα χωρίς να περιέχει πολυμερή συστατικά. Υπάρχουσες προστατευτικές επιστρώσεις δεν καταστρέφονται.
Τα οφέλη
SΕ σημαίνει ΣΟΥΠΕΡ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ βάση της υψηλής συμπύκνωσης των δραστικών ουσιών HAKO Cleanol-SE ECO και Ployclean-SE καθιστώντας αυτά τα προϊόντα υπέρ-αποδοτικά και πολύ φθηνά για την καθημερινή συντήρηση.
Λόγω της υψηλής συμπύκνωσης κερδίζετε μείωση χώρου αποθήκευσης,χαμηλά κόστη μεταφοράς ,και μείωσή απορριμάτων. Όλα αυτά αν προστεθούν εξοικονομείτε χρόνο,αποθηκευτικό χώρο και βεβαίως χρήμα με την μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Σχετικά για το brand