strautmann

Strautmann BalePress 6S

Πρέσα  διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών

Strautmann Bale Press 6.

Bale Press 6
Δύναμη συμπίεσης(kN)60
Βάρος μπάλας(mm)60
Διαστάσεις μπάλας (mm)700x700x500
Ρεύμα400V 50Hz
Ισχύς (kw)2,2
Διαστάσεις (MxΠxY)(mm)1200x800x2500
Βάρος μηχανήματος(kg)470
Περιγραφή

Ο γερμανικός οίκος κατασκευής μηχανημάτων Strautmann προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών. Τα μηχανήματα συμπίεσης πρεσάρουν με υδραυλική πίεση και δημιουργούν δεματοποιημένες μπάλες έτοιμες προς διάθεση στο εμπόριο ανακύκλωσης. Τα υλικά που μπορούν να συμπιέσουν είναι χαρτί, χαρτόνι, πλαστικό film, μπουκάλια Pet, Tetrapak συσκευασίες, οργανικά απόβλητα, κουτάκια αλουμινίου, βαρέλια, ηλεκτρονικά είδη κλπ.

Με τις πρέσες Strautmann, εξοικονομείτε χρήματα από την πώληση των υλικών, μειώνετε τον όγκο των απορριμμάτων σας, τακτοποιείτε τους χώρους σας και προστατεύετε το περιβάλλον. Μειώνουν τον όγκο των ανακυκλώσιμων υλικών (χαρτί – πλαστικό – αλουμίνιο) κατά 90%. Οι πρέσες μετακινούνται εύκολα και δουλεύουν σε περιορισμένο χώρο. Ο εύκολος χειρισμός τους και η εύκολη εξαγωγή της μπάλας επιτρέπουν μεγάλο φάσμα εργασιών.

Ακόμα και για μικρές ποσότητες υλικών γίνεται γρήγορα απόσβεση του κόστους. Οι πρέσες συνοδεύονται από τροχήλατο καρότσι για να εξάγονται και να μεταφέρονται εύκολα οι δεματοποιημένες μπάλες. Η πρέσα BalePress 6S, έχει δύναμη συμπίεσης 60 kN και αποδίδεί βάρος μπάλας 60 Kg.

Με τις πρέσες συμπίεσης ανακυκλώσιμων υλικών Strautmann, κερδίζετε χρήματα ανακυκλώνοντας, εξοικονομήστε χώρο και προστατέψτε το περιβάλλον.

Δείτε περισσότερα…

Σχετικά για το brand