Προσωπικό απόρρητο και δικαιώματα χρήστη

Πνευματικά Δικαιώματα

Το συνολικό περιεχόμενο αυτής της Ιστοσελίδας προστατεύεται από τις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας διατάξεις και είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της Εταιρείας ή τρίτων. Τα περιεχόμενα αυτής της Ιστοσελίδας δεν μπορούν να αντιγραφούν, παρά μόνον για μη εμπορική προσωπική χρήση, με κάθε επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων της Εταιρείας, και συνεπώς δεν μπορούν να αντιγραφούν περαιτέρω, να αναπαραχθούν ή να αναδιανεμηθούν με διαφορετικό τρόπο. Με εξαίρεση των όσων ρητά ορίζονται τυχόν ανωτέρω, δεν μπορείτε να αντιγράψετε, εκθέσετε, κατεβάστε μέσω του διαδικτύου, διανείμετε, τροποποιήσετε, αναπαράγετε, αναδημοσιεύσετε ή αναμεταδώσετε το σύνολο ή μέρος οποιασδήποτε πληροφορίας, κειμένου ή εγγράφου αυτής της Ιστοσελίδας με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο ή σε αντίτυπα, ή να κάνετε κάποια εργασία που θα στηρίζεται σε φωτογραφίες, κείμενο ή έγγραφα της Ιστοσελίδας μας, δίχως τη ρητή έγγραφη συγκατάθεση της Εταιρείας. Τίποτα από όσα περιέχονται σε αυτή την Ιστοσελίδα δεν θα θεωρηθεί ότι παραχωρεί οποιαδήποτε άδεια ή δικαίωμα αναφορικά με οποιοδήποτε πνευματικό ή βιομηχανικό δικαίωμα ή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ή σήμα ή λογότυπο της Εταιρείας ή τρίτων.

Ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρεία μας σέβεται την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της Ιστοσελίδας της. Παρακαλούμε να συμβουλευθείτε την Πολιτική Ιδιωτικότητας που θα βρείτε στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας, η οποία επεξηγεί, μεταξύ άλλων, τον σκοπό χρήσης των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται και παραθέτει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των χρηστών της Ιστοσελίδας.

 

 1. Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων

          Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία “Ν.Σ. ΚΟΥΓΙΟΦΑΣ Α.Ε.”, που εδρεύει στην Νέα Χαλκηδόνα, οδός Τσούντα αρ. 53  (εφεξής “Η Εταιρία“), είναι ο Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων, δηλαδή εκείνος καθορίζει τους σκοπούς και τον τρόπο επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 1. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε

Οι κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που η Εταιρία συλλέγει και επεξεργάζεται κατά την περιήγηση ή τις αγορές σας στην Ιστοσελίδα της Εταιρίας, είναι τα ακόλουθα:

α) συλλέγουμε τα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα για να ολοκληρώσουμε και να εκτελέσουμε την αγορά σας στην Ιστοσελίδα όπως όνομα και επίθετο / επωνυμία, διεύθυνση e-mail, διεύθυνση αποστολής, διεύθυνση χρέωσης, τηλέφωνο και στοιχεία πληρωμής.

β) συλλέγουμε τη διεύθυνση e-mail κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία του ενημερωτικού δελτίου (newsletter),

γ) επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα που μας παρέχετε όταν επικοινωνείτε με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών μας για να σας βοηθήσουμε,

δ) με τη ρητή συναίνεσή σας, συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για λόγους μάρκετινγκ,

ε) συλλέγουμε πληροφορίες για την περιήγησή σας στην Ιστοσελίδα της Εταιρίας, όπως για παράδειγμα τις σελίδες που επισκέπτεστε και αποθηκεύουμε αυτές τις πληροφορίες στους διακομιστές μας.

Σας ενημερώνουμε ότι η Ιστοσελίδα δεν επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένων ανηλίκων. Κατά την εγγραφή στην Ιστοσελίδα και τη χρήση των υπηρεσιών της, θα πρέπει να δηλώσετε ότι είστε άνω ή κάτω των 18 ετών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού.

Σας ενημερώνουμε ότι η Ιστοσελίδα δεν συλλέγει ούτε διατηρεί τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών των χρηστών.

 1. Σκοποί επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων.

Η Εταιρία συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

α) να ολοκληρώσει και να εκτελέσει το συμβόλαιο αγοράς των προϊόντων που προσφέρονται στην Ιστοσελίδα. Όταν ολοκληρώνετε την αγορά σας, σας ζητάμε τα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα για τις ενέργειες εκτέλεσης της σύμβασης, όπως πληρωμή, έλεγχοι κατά της απάτης κάθε φορά που επιλέγετε να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, την χρέωση, την αποστολή του προϊόντος και την τυχόν διαχείριση επιστροφής. Η εγγραφή στην Ιστοσελίδα είναι δυνατή μέσω της εισαγωγής ορισμένων προσωπικών πληροφοριών, απαραίτητων για την επαλήθευση της ταυτότητάς σας και την εξέλιξη των προσφερόμενων υπηρεσιών στους εγγεγραμμένους χρήστες. Γι’ αυτό το σκοπό η Εταιρία χρειάζεται να συλλέξει, σχετικά με κάθε υπηρεσία και τα χαρακτηριστικά της, τα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα για την εξέλιξη της υπηρεσίας που ζητήθηκε από εσάς.

β) αναλύσεις και στατιστικές έρευνες. Χρησιμοποιούμε μερικές πληροφορίες σχετικά με το πως χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα για να γίνουν αναλύσεις και στατιστικές έρευνες με σκοπό να βελτιωθεί η προσφορά μας και υπηρεσίες μας,

γ) αποστολή επικοινωνίας εμπορικής και προώθησης σύμφωνα με την αγορά ενός προϊόντος μας, δηλαδή ήπια ανεπιθύμητη αλληλογραφία.  Μετά την αγορά ενός προϊόντος μας στην Ιστοσελίδα, σας στέλνουμε στη διεύθυνση e-mail που μας έχετε προμηθεύσει, επικοινωνιακό υλικό με τις εμπορικές προσφορές μας σε προϊόντα και υπηρεσίες.

δ) με τη ρητή συγκατάθεσή σας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις διευθύνσεις που μας δηλώσατε για εμπορική επικοινωνία για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε να ενημερώνεστε για τις καινοτομίες, τις νέες αφίξεις, τα αποκλειστικά προϊόντα και τις προσφορές μας. Επίσης, πάντα με τη συγκατάθεσή σας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις επαφές σας στο πλαίσιο της διενέργειας έρευνας αγοράς και ερευνών για την ανίχνευση ικανοποίησης, προκειμένου να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και τη σχέση με τους χρήστες μας. Αυτές οι επικοινωνίες θα γίνονται αποκλειστικά με τρόπο προεπιλεγμένο από εσάς (μέσω e-mail, SMS, τηλέφωνο, συστημένο ταχυδρομείο, Viber, Whatsapp κλπ).

Σας καθιστούμε σαφές ότι, ανά πάσα στιγμή, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε, να περιορίσετε ή ακόμη και να διακόψετε τους τρόπους επικοινωνίας με την Εταιρία. Στην περίπτωση των newsletter, ακολουθώντας την ειδική διαδικασία μέσω του προφίλ σας, ενώ αν επιθυμείτε να διαγραφείτε εντελώς από τις λίστες της εταιρίας, θα πρέπει να αποστείλετε ειδικό αίτημα στην εταιρία και στο email επικοινωνίας, προκειμένου να διεκπεραιωθεί το αίτημά σας.

Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να λάβετε περαιτέρω επικοινωνία από εμάς ακόμα και μετά την υποβολή της αίτησής σας για διαγραφή, καθώς ορισμένες υποβολές ενδέχεται να έχουν ήδη προγραμματιστεί και επομένως τα συστήματα μας ενδέχεται να χρειαστούν κάποιο χρόνο για να διεκπεραιώσουν το αίτημά σας.

Σχετικά με όλες τις δραστηριότητες που προαναφέρθηκαν, θα επεξεργαστούμε τα δικά σας προσωπικά δεδομένα κυρίως μέσω πληροφορικής και ηλεκτρονικών εργαλείων  τα οποία εγγυώνται υψηλά πρότυπα ασφαλείας, σε πλήρη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία.

 1. Νομική βάση της επεξεργασίας

Επεξεργαζόμαστε τα δικά σας προσωπικά δεδομένα μόνο παρουσία μιας εκ των προβλεπόμενων συνθηκών από την ισχύουσα νομοθεσία, και συγκεκριμένα:

α) για την ολοκλήρωση και εκτέλεση μιας σύμβασης της οποίας αποτελεί μέρος. Όταν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα που για την ολοκλήρωση της σύμβασης αγοράς της οποίας είσαι μέρος, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά τις ελάχιστες απαραίτητες πληροφορίες για την ολοκλήρωσή της. Η βάση αυτή νομιμοποιεί την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που πραγματοποιείται στις ακόλουθες δραστηριότητες:

– να ολοκληρώσει και να εκτελέσει το συμβόλαιο αγοράς των προϊόντων που προσφέρει η Εταιρία,

– να σας προσφέρει τις υπηρεσίες της Εταιρίας όταν εγγράφεστε στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter),

– να επιτρέπει την εγγραφή στην Ιστοσελίδα και τη χρήση υπηρεσιών που προορίζονται για εγγεγραμμένους χρήστες.

– να διαχειρίζεται τα αιτήματά σας μαζί με την Τηλεφωνική Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών μας.

Η παροχή των προσωπικών σας δεδομένων για τις δραστηριότητες αυτές αποτελεί συμβατική υποχρέωση. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θα κοινοποιήσετε τα δεδομένα σας, αλλά ελλείψει των απαιτούμενων δεδομένων, δεν θα είναι δυνατή η σύναψη ή η εκτέλεση της σύμβασης και των αιτημάτων σας. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως θα μπορούσατε να αγοράσετε τα προϊόντα αλλά δεν θα είχατε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε των επιπλέον υπηρεσιών της Εταιρίας λχ ενημέρωσης για επιπλέον προσφορές,

β) για να εκπληρωθεί μια νομική υποχρέωση.

Σε περίπτωση σύναψης σύμβασης για την αγορά αγαθών στην Ιστοσελίδα, η επεξεργασία των δεδομένων του Χρήστη θα πραγματοποιηθεί για την εκπλήρωση των νομικών υποχρεώσεων στις οποίες η Εταιρία υποχρεούται βάσει φορολογικών διατάξεων και άλλων κανονισμών.

Είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε αν θα συνάψετε την εν λόγω σύμβαση και αν θα κοινοποιήσετε ή όχι τα δεδομένα σας. Στην περίπτωση όμως που προχωρήσετε στη σύναψη της σύμβασης, τότε τα δεδομένα σας είναι απαραίτητα και θα επεξεργαστούν για την εκπλήρωση των εν λόγω νομικών υποχρεώσεων που αφορούν την Εταιρία.

γ) για το νόμιμο ενδιαφέρον μας.

Μερικά από τα προσωπικά σας δεδομένα, σε περίπτωση αγοράς προϊόντων στην Ιστοσελίδα μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία για την πραγματοποίηση δραστηριοτήτων κατά της απάτης: έχουμε κάθε νόμιμο συμφέρον να διεξάγουμε αυτή τη δραστηριότητα για την πρόληψη και δίωξη κάθε παράνομης δραστηριότητας.

δ) με βάση τη συγκατάθεσή σας.

Εκτελούμε τις ακόλουθες επεξεργασίες αποκλειστικά στην περίπτωση στην οποία έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας:

 • διενέργεια δραστηριότητας μάρκετινγκ, δημοσκοπήσεων και έρευνα αγοράς.
 • ανάλυση των συνηθειών περιήγησης και κατανάλωσης στο περιβάλλον της χρήσης του προφίλ σας στην Ιστοσελίδα, προκειμένου να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας σε αυτήν.

Η παροχή των προσωπικών σας δεδομένων για τέτοιες δραστηριότητες είναι απολύτως προαιρετική. Είστε ελεύθεροι να παρέχετε ή όχι τα προσωπικά σας δεδομένα για αυτό το σκοπό, αλλά ελλείψει αυτών η Εταιρία δεν θα μπορεί να εκτελέσει δραστηριότητες μάρκετινγκ, δημοσκοπήσεις, έρευνες αγοράς και αναλύσεις των συνηθειών σας.

 1. Ποιος θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα

          Τα προσωπικά σας δεδομένα θα επεξεργαστούν από το προσωπικό της Εταιρίας κατάλληλα εκπαιδευμένο και εξουσιοδοτημένο στην επεξεργασία.

Τα δικά σας προσωπικά δεδομένα θα μεταφερθούν σε τρίτους τους οποίους επωφελούμαστε για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Τέτοια άτομα έχουν επιλεγεί κατάλληλα και διαθέτουν τα εχέγγυα σύμφωνα με το νόμο στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Αυτά τα άτομα έχουν οριστεί εκτελούντες επεξεργασίας και εκτελούν τη δραστηριότητά τους σύμφωνα με τις οδηγίες που ορίζει η Εταιρία και  κάτω από τον έλεγχό της.

Τα εν λόγω τρίτα άτομα ανήκουν ενδεικτικά στις ακόλουθες κατηγορίες:  τραπεζικοί χειριστές, πάροχος ίντερνετ, εταιρία εξειδικευμένη σε υπηρεσίες πληροφορικής και τηλεματικής, κούριερ, εταιρία που εκτελεί δραστηριότητες μάρκετινγκ, εταιρία εξειδικευμένη σε έρευνες αγοράς και στην επεξεργασία των δεδομένων.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα μπορούν να μεταφέρονται με τη συνδρομή της αστυνομίας και των δικαστικών και διοικητικών αρχών, σύμφωνα με το νόμο, για την ανίχνευση και τη δίωξη των αδικημάτων, την πρόληψη και την προστασία από απειλές κατά της δημόσιας ασφάλειας.

 1. Χρονικό διάστημα διαφύλαξης των δεδομένων.

Φυλάσσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας για μια περιορισμένη περίοδο, διαφορετική ανάλογα με το είδος της δραστηριότητας για την οποία προορίζεται η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Αφού λήξει αυτή η περίοδος, τα προσωπικά σας δεδομένα ακυρώνονται οριστικά ή μένουν ανώνυμα.

Τα προσωπικά σου δεδομένα φυλάσσονται για τις περιόδους και με τα ακόλουθα κριτήρια:

α) δεδομένα που συλλέγονται για την ολοκλήρωση και εκτέλεση συμβάσεων αγοράς αγαθών στην Εταιρία: μέχρι την ολοκλήρωση των διοικητικών-λογιστικών διατυπώσεων. Τα δεδομένα χρέωσης θα διατηρούνται για δέκα χρόνια από την ημερομηνία χρέωσης.

β) τα δεδομένα του εγγεγραμμένου χρήστη: τα δεδομένα θα αποθηκευτούν μέχρι να ζητήσετε ακύρωση του προφίλ στην Ιστοσελίδα.

γ) τα δεδομένα σχετικά με την πληρωμή: έως την πιστοποίηση της πληρωμής και τη σύναψη των σχετικών διοικητικών και λογιστικών διατυπώσεων που προκύπτουν από τη λήξη του δικαιώματος υπαναχώρησης και τους όρους που εφαρμόζονται για την αμφισβήτηση της πληρωμής ·

δ) δεδομένα που συλλέγονται στο πλαίσιο της χρήσης των υπηρεσιών που προσφέρονται στην Ιστοσελίδα στην υπηρεσία του χρήστη: τα δεδομένα αυτά διατηρούνται μέχρι τη λήξη της υπηρεσίας ή την ακύρωση της συνδρομής στην υπηρεσία από τον Χρήστη,

ε) δεδομένα που σχετίζονται με αιτήματα χρηστών στην Τηλεφωνική Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών: τα δεδομένα που είναι χρήσιμα για να σας βοηθήσουν θα διατηρηθούν μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημά σας.

στ) δεδομένα που χρησιμοποιούνται για δραστηριότητες εμπορικής επικοινωνίας προς χρήστες που αγοράζουν προϊόντα στην Ιστοσελίδα (ήπιο spam): τα δεδομένα αυτά διατηρούνται μέχρι τη λήξη της συνδρομής ή την άσκηση του δικαιώματος διαγραφής από τον χρήστη.

ζ) δεδομένα που παρέχονται για δραστηριότητες εμπορικών επικοινωνιών, δημοσκοπήσεις και έρευνα αγοράς: μέχρι το αίτημα του χρήστη να διακόψει τη δραστηριότητα και οπωσδήποτε εντός 2 ετών από την τελευταία αλληλεπίδραση οποιουδήποτε χρήστη με την Εταιρία ·

η) δεδομένα που χρησιμοποιούνται για την εξατομίκευση της Ιστοσελίδας και την εμφάνιση προσαρμοσμένων εμπορικών προσφορών: εφόσον ο χρήστης δεν ζητήσει την παύση της δραστηριότητας και εν πάση περιπτώσει εντός δύο ετών από την τελευταία αλληλεπίδραση οποιουδήποτε χρήστη με την Εταιρία ·

θ) δεδομένα που χρησιμοποιούνται για διεξαγωγή έρευνας αγοράς και έρευνες για την ανίχνευση ικανοποίησης: εφόσον ο Χρήστης δεν ζητήσει την διακοπή της δραστηριότητας.

Σε κάθε περίπτωση, για τεχνικούς λόγους, η παύση της επεξεργασίας και η μετέπειτα οριστική ακύρωση  ή ανωνυμοποίηση των σχετικών προσωπικών δεδομένων θα είναι οριστική εντός τριάντα ημερών από τις προθεσμίες που προαναφέρθηκαν.

 1. Δικαιώματα των χρηστών

Δεσμεόμαστε να τηρούμε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων και να διασφαλίζουμε ότι μπορείτε να ασκείτε τα δικαιώματά σας. Λαμβάνοντας εσάς υπόψιν, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας χωρίς κόστος, γράφοντας μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μία μοναδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]), είτε στην ειδική φόρμα επικοινωνίας, αναφέροντας απλώς σε εμάς τον λόγο του αιτήματός σας και το δικαίωμα που θέλετε να ασκήσετε. Σε περίπτωση που θεωρούμε απαραίτητο να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας, ενδέχεται να ζητήσουμε αντίγραφο ενός εγγράφου που να αποδεικνύει την ταυτότητά σας. Συγκεκριμένα, ανεξάρτητα από το σκοπό ή τη νομική βάση επί της οποίας επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

 • Να μας ζητήσετε πρόσβαση στα δεδομένα που έχουμε σχετικά με εσάς. Σας υπενθυμίζουμε ότι αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μπορείτε επίσης να ελέγξετε αυτές τις πληροφορίες στην ενότητα που αντιστοιχεί στα προσωπικά σας δεδομένα.
 • Να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τα δεδομένα που έχουμε. Να θυμάστε ότι εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα που αντιστοιχεί στα προσωπικά σας δεδομένα για να τροποποιήσετε ή να επικαιροποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εν πάση περιπτώσει, να λάβετε υπόψη σας ότι με την ενεργή παροχή των προσωπικών δεδομένων σας σε εμάς με οποιονδήποτε τρόπο, εγγυάστε ότι αυτά είναι αληθή και ακριβή και συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε για οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίησή τους. Την αποκλειστική ευθύνη για οποιεσδήποτε απώλειες ή ζημίες που προκλήθηκαν στην Πλατφόρμα ή στο πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την Πλατφόρμα ή σε οποιονδήποτε τρίτο, λόγω συμπλήρωσης εσφαλμένων, ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών στα έντυπα εγγραφής, φέρει ο χρήστης. Παρακαλούμε να θυμάστε ότι κατά γενικό κανόνα θα πρέπει να παρέχετε μόνο τα δικά σας προσωπικά δεδομένα, και όχι δεδομένα τρίτων, εκτός από το βαθμό που αυτό επιτρέπεται σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Cookies.
 • Να ζητήσετε από μας να διαγράψουμε τα δεδομένα σας στο βαθμό που δεν είναι πλέον απαραίτητα για το σκοπό για τον οποίο πρέπει να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει ανωτέρω ή όταν δεν νομιμοποιούμαστε πλέον να τα επεξεργαζόμαστε.
 • Να μας ζητήσετε να ακυρώσουμε ή περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, πράγμα που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να μας ζητήσετε να αναστείλουμε προσωρινά την επεξεργασία των δεδομένων ή να τα διατηρήσουμε πέρα από τον απαιτούμενο χρόνο όταν τα χρειάζεστε.

Αν μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας για οποιοδήποτε σκοπό, έχετε επίσης το δικαίωμα να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή. Επιπρόσθετα, όταν η επεξεργασία των δεδομένων σας βασίζεται στο νόμιμο συμφέρον μας, θα έχετε επίσης το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας.

Τέλος, σας ενημερώνουμε για το δικαίωμά σας να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια ρυθμιστική αρχή, ιδίως ενώπιον: της Ελληνικής Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,15510&_dad=portal&_schema=PORTAL)

 1. Μέτρα ασφαλείας

         Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με συγκεκριμένα μέτρα τεχνικής και οργανωτικής ασφάλειας, για την αποφυγή των προσωπικών σας δεδομένων από το να χρησιμοποιούνται παράνομα ή δολίως. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούμε μέτρα ασφαλείας που εγγυώνται: την ψευδονοματολογία ή την κρυπτογράφηση των δεδομένων σας,  την εμπιστευτικότητα, την ακεραιότητα, τη διαθεσιμότητα των δεδομένων σας καθώς και την αντοχή των συστημάτων και των υπηρεσιών που τα επεξεργάζονται, την ικανότητα επαναφοράς δεδομένων σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων. Επίσης η Εταιρία δοκιμάζει, επαληθεύει και αξιολογεί τακτικά την απόδοση των τεχνικών και οργανωτικών μέτρων ασφαλείας έτσι ώστε να διασφαλιστεί η συνεχής βελτίωση στην ασφάλεια της επεξεργασίας.

 1. Τροποποιήσεις των τρεχουσών πληροφοριών

         Η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας μπορεί να επιφέρει τροποποιήσεις στα χαρακτηριστικά της επεξεργασίας των δικών σας προσωπικών δεδομένων όπως περιγράφεται. Συνεπώς αυτό το ενημερωτικό απορρήτου μπορεί να υποστεί τροποποιήσεις και αλλαγές στην πορεία του χρόνου, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι αναγκαίες όσον αφορά τις νέες ονομαστικές παρεμβάσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Κρίνεται λοιπόν σκόπιμο κατά περιόδους να επαληθεύεται το περιεχόμενο: όπου είναι εφικτό, ενώ θα προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε αμέσως για τις τροποποιήσεις που θα γίνουν και τις συνέπειές τους.

Η ενημερωμένη έκδοση του ενημερωτικού απορρήτου, σε κάθε περίπτωση, θα δημοσιευτεί σ’ αυτήν τη σελίδα, με ένδειξη των στοιχείων της τελευταίας ενημέρωσης.

Μη Εμπιστευτικές Πληροφορίες

Με την εξαίρεση οποιωνδήποτε εφαρμοστέων όρων και προϋποθέσεων που εκτίθενται στην Πολιτική Ιδιωτικότητας, οποιαδήποτε επικοινωνία ή άλλο υλικό που τυχόν μας στέλνετε μέσω διαδικτύου ή απευθύνετε προς την Ιστοσελίδα της Εταιρείας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) ή με άλλο τρόπο, όπως ερωτήματα, σχόλια, προτάσεις και τα συναφή, η Εταιρεία μας θα τα εκλάβει και θα τα μεταχειριστεί ως μη εμπιστευτικά, ενώ δεν θα έχει καμία δέσμευση ως προς τις πληροφορίες αυτές. Η Εταιρεία μας είναι ελεύθερη να χρησιμοποιεί οποιαδήποτε ιδέα, σύλληψη, τεχνογνωσία ή τεχνική που περιέχεται σε αυτού του είδους την επικοινωνία για οποιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά της προώθησης των προϊόντων που προσφέρει μέσω διαδικτύου.

Ανήλικοι

Απαγορεύεται η χρήση της Ιστοσελίδας από πρόσωπα τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ή δεν έχουν από το νόμο την απαιτούμενη δικαιοπρακτική ικανότητα.

 

Εδρα: Τσούντα 53, Νέα Χαλκηδόνα. 14343 Αθήνα