i-team

i-air PRO

Φορητός καθαριστής αέρα

i-air PRO

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ i-air PRO
Τάση τροφοδοσίας 110/230V 50/60 Hz
Ενεργειακή κατανάλωση Χαμηλή 203W, Μεσαία 210W, Υψηλή 236W, Μέγιστη 250W
Διαστάσεις 1272 x 684 x 334 mm
Βάρος 72kg
Ανεμιστήρας DC 12V, μεγάλη διάρκεια ζωής, συνεχούς λειτουργίας
Πίνακας ελέγχου 20 Χαρακτήρες, 4 γραμμές LCD
Έξοδος αέρα 200 -600 m3/h
Κατασκευή Μεταλλική
Επίπεδα θορύβου Χαμηλή 32dB, Μεσαία 52dB, Υψηλή 56dB, Μέγιστη 61dB
Φίλτρο EN 1822 HEPA E12 ≥99,967%
EPA E12 ≥99,900%
Διάρκεια ζωής κύριου φίλτρο HEPA Μέχρι 24 μήνες με 24/7 λειτουργία
Εξαρτάται απο τα επίπεδα μόλυνσης PM
Φίλτρανση αιωρούμενων σωματιδίων (PM) ≥99,999%
Μείωση πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC) ≥95-97%
Μείωση επιπέδων μικροβιακής μεταδοτικότητας ≥99,999%
Εξερχόμενη ποιότητα αέρα, επίπεδο MERV MERV 19
Προτεινόμενη διάσταση δωματίου 250 - 500 m2, ανάλογα τα επίπεδα μεταδοτικότητας του αέρα
Μέγιστο μέγεθος δωματίου Μέχρι 500 m2
Θάλαμος εξουδετέρωσης Αυτο-καθαριζόμενος, μεγάλη διάρκεια ζωής, χωρίς συντήρηση για 48 μήνες
(στη βασική λειτουργία, χωρίς να χρησιμοποιηθεί ενισχυμένη λειτουργία)
Γλώσσα ενδείξεων Αγγλικά
Ταχύτητες ανεμιστήρα 4
Έλεγχος μέσω εσωτερικού δικτύου Η/Υ Ναι, ειδική εφαρμογή
Διάρκεια ζωής λαμπτήρων υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) Έλεγχος πραγματικού χρόνου
Τύπος λειτουργίας Χειροκίνητος / Αυτόματος
Επίπεδα σκόνης εξερχόμενου αέρα Ναι με ένδειξη οθόνης
Επίπεδα πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC) Ναι με ένδειξη οθόνης
Ενισχυμένη λειτουργία Επιπλέον ισχύς, μεγαλύτερη μείωση μικροβίων και πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC)
Πιστοποιητικά CE, πιστοποίηση EMC
Περιγραφή

Βελτιώστε τον εσωτερικό αέρα με το i-air PRO

Περνάμε σχεδόν το 90% του χρόνου μας σε εσωτερικούς χώρους, σε κτίρια όπου δουλεύουμε, μαγειρεύουμε, καθαρίζουμε, κάνουμε ντους  και κοιμόμαστε. Η ποιότητα του εσωτερικού αέρα είναι 5 έως 10 φορές χειρότερη από του εξωτερικού, εκθέτοντας έτσι τον οργανισμό μας σε εκατοντάδες διαφορετικές  μολύνσεις καθημερινά! Αυτό επηρεάζει την υγεία μας, την ευεξία μας αλλά και την αποδοτικότητα μας. Είναι αναγκαίο να αναπνέουμε καθαρό και υγιή αέρα ώστε να βελτιώσουμε την υγεία μας αλλά και τις συνθήκες ζωής μας.

Γι’ αυτό λοιπόν σχεδιάσαμε το i-air PRO: Με υψηλή χωρητικότητα αέρα που βελτιώνει την ποιότητα των εσωτερικών χώρων μέχρι και 500m2 το i-air PRO είναι η μοναδική αυτόνομη μονάδα στην αγορά η οποία διαθέτει πλήρη MERV19 κλάση αέρα για μεσαίους και μεγάλους χώρους. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε αθλητικές εγκαταστάσεις, σε γραφεία, νοσοκομεία, κλινικές, εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Οι αόρατες μολύνσεις είναι μια απειλή

Αιωρούμενα σωματίδια (PM)

Το 99% είναι αόρατα στο γυμνό μάτι. Είναι ευρέως γνωστά σαν PM2.5 ή PM10, αποτελούν ένα πολύπλοκο μείγμα στερεών και υγρών σωματιδίων που αιωρούνται στον αέρα. Σωματίδια που είναι μικρότερα από 10 μικρόμετρα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα. Οι πηγές ρύπων είναι από τη βαριά βιομηχανία, τα καυσαέρια οχημάτων και από καθημερινά προϊόντα και υλικά.

Πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC)

Μια πολύ περίπλοκη ομάδα αέριων ρύπων που εκπέμπονται από στερεά και υγρά.  Οι πηγές των VOC προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που χρησιμοποιούνται καθημερινά σε: χρώματα, απορρυπαντικά καθαρισμού, οικοδομικά υλικά, καλλυντικά προϊόντα, φυτοφάρμακα κτλ..

Μικροβιολογική μόλυνση

Πρόκειται κυρίως για βακτήρια, ιούς, μούχλα αλλά και από ζώα και σάλιο. Οι πηγές αυτών είναι αμέτρητες όπως: κάδοι απορριμμάτων, κατοικίδια ζώα, συστήματα HVAC, κουζίνες και τοξικά μικρόβια στα νοσοκομεία.

Υψηλή παραγωγή όγκου αέρα – faster

Η υψηλή ένταση του αέρα παρέχει καθαρό αέρα σε μεγάλους χώρους, πολύ πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο ανταγωνιστικό προϊόν.

Καθαρότερος αέρας – cleaner

Η σύσταση του αέρα στους εσωτερικούς χώρους  έχει πολύ αρνητική επίδραση στην υγεία μας  με αρκετές μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες επιδράσεις. Τα συστατικά του αέρα μπορούν να επιδράσουν στο σώμα μας με διαφορετικούς τρόπους όπως:  πονοκεφάλους, αυξημένη πιθανότητα για καρδιακές παθήσεις, ηπατικές δυσλειτουργίες ακόμα και ερεθισμούς στα μάτια και στο δέρμα.  Η τεχνολογία FS-ACT του i-air PRO είναι η μόνη που στοχεύει και στα τρία είδη ρύπων του αέρα. Προσφέρει πραγματικά καθαρό αέρα βασιζόμενο σε έναν μοναδικό συνδυασμό φίλτρου και θαλάμου εξουδετέρωσης τελευταίας τεχνολογίας.

Φιλικό για το περιβάλλον – greener

Το i-air PRO βελτιώνει την ποιότητα του εσωτερικού αέρα φιλτράροντας τους στερεούς ρύπους, διασπώντας όλα τα VOC και εξουδετερώνοντας όλα τα ζωντανά επιβλαβή μικρόβια. Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και η χρησιμοποίηση φίλτρων μεγάλης διάρκειας μειώνει την επιβάρυνση στο περιβάλλον. Το i-air PRO μειώνει σημαντικά τα VOC που μεταφέρονται από τον αέρα και άλλους ρύπους.

Ασυναγώνιστη προστασία MERV 19 – safer

Τα ασυναγώνιστα επίπεδα MERV-19 προστατεύουν τους εργαζόμενους  στον κλάδο της οικοδομής από την έκθεση σε όλους τους επικίνδυνους τύπους ρύπων. MERV είναι μια μονάδα μέτρησης που χρησιμοποιείτε για να περιγράψει την απόδοση με την οποία τα σωματιδιακά φίλτρα αφαιρούν τα σωματίδια ενός συγκεκριμένου μεγέθους από ένα ρεύμα αέρα. Όσο υψηλότερος είναι ο δείκτης MERV τόσο καλύτερη είναι απόδοση της αφαίρεσης ιδιαίτερα για μικρότερα σωματίδια. MERV 19 έχει 99,99999% απόδοση .3 μικρόμετρα σε σωματίδια.

Καλύτερο για όλους – better

Η βελτιωμένη ποιότητα αέρα οδηγεί σε μεγαλύτερη παραγωγικότητα, υγεία και ευεξία για τους εργαζόμενους του.

 Δείτε περισσότερα…