Περιγραφή

Το σύστημα Touchless της Ehrle είναι μοναδικό γιατί κάνει ανέγγιχτο πλύσιμο χωρίς την χρήση βούρτσας. Καθαρίζει και απομακρύνει και τους πιο δύσκολους ρύπους,όπως για παράδειγμα τα μυγάκια από την μάσκα του αυτοκινήτου και τους ρύπους από τους μασπιέδες και τις ζάντες των αυτοκινήτων. Επίσης με το τέταρτο και τελικόπρόγραμμα το αυτοκίνητο σας ή η μοτοσικλέτα σας γυαλίζονται με ειδικό γυαλιστικό και απιονισμένο νερό έτσι ώστε να μην χρειάζονται στέγνωμα με πανί ή δέρμα.

Το ανέγγιχτο σύστημα Touchless της Ehrle λειτουργεί με τα εξής 4 προγράμματα:

Πρόγραμμα 1.Πλύσιμο με ζεστό μαλακό νερό με μικρό-πούδρα. Η μικρό-πούδρα λειτουργεί σαν εκατομμύρια μικροσκοπικά σφουγγάρια που απομακρύνουν την σκόνη και τους υπόλοιπους ρύπους χωρίς όμως να χαράζεται η βαφή του αυτοκινήτου. Στα πλυντήρια που γίνεται πλύσιμο στο χέρι, ακόμη και με ειδικά σφουγγάρια, το χρώμα εμφανίζει μετά γρατσουνιές σας «ιστούς από αράχνες». Ο λόγος είναι διότι απ’ ό,τι υλικό και να είναι κατασκευασμένο
το σφουγγάρι, η σκόνη που εγκλωβίζεται σε αυτό, χαράζει το χρώμα. Αυτό είναι αδύνατο με το Ανέγγιχτο Σύστημα πλησίματος της Ehrle.

Πρόγραμμα 2. Ξέπλυμα με νερό πόλης.

Πρόγραμμα 3. Κέρωμα με ζεστό, μαλακο νερό και ζεστό κερί νανο-τεχνολογίας για τέλεια προστασία του χρώματος

Πρόγραμμα 4. Τελικό ξέβγαλμα με απιονισμένο νερό και γυαλιστικό για αστραφτερό αποτέλεσμα. Το αυτοκίνητο θα
στεγνώσει χωρίς τη χρήση δέρματος ή πανιών και χωρίς να δημιουργηθούν κηλίδες, λόγω της εξαιρετικής ποιότητας
του απιονισμένου νερού.

Διατίθενται 4 τύποι εξοπλισμού, με το ίδιο αποτέλεσμα καθαρισμου

• SmartWash & SmartWash Plus για 1 θέση πλυσίματος
• JetWash & JetWash Plus για 1 ή 2 θέσεις πλυσίματος
• Outdoor για 2 ως 4 θέσεις πλυσίματος
• Indoor Moduline για 3 ως 12 θέσεις πλυσίματος.

Σχετικά για το brand
Artboard 3

Κατασκευάστρια επαγγελματικών πλυστικών μηχανημάτων. Τα μόνα στην αγορά με 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας και μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες συστημάτων Carwash αυτοεξυπηρέτησης.

http://www.ehrle.com/