Περιγραφή

Μειώστε την κατανάλωση του νερού έως και 30% και ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΤΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ

Με την τοποθέτηση των Συστημάτων Εξοικονόμησης Νερού σε όλες τις τουαλέτες, τους νιπτήρες και τις ντουζιέρες των εγκαταστάσεών σας θα πετύχετε μείωση της κατανάλωσης του νερού έως και 30% χωρίς να επηρεαστεί η άνεση των πελατών σας. Το πολύ χαμηλό κόστος και η εύκολη τοποθέτηση των συστημάτων ecoBETA σε συνδυασμό με την μεγάλη μείωση της κατανάλωσης νερού άρα και του κόστους του, εγγυώνται την πολύ γρήγορη απόσβεση της επένδυσης.

Ταυτόχρονα, λόγω της μείωσης στην κατανάλωση και του ζεστού νερού, μειώνετε την κατανάλωση σε καύσιμα (επιπλέον μείωση κόστους) ενώ ταυτόχρονα μειώνετε την εκπομπή ρύπων στην ατμόσφαιρα συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος και εξοικονομώντας νερό για την επόμενη γενιά. Επίσης, αυξάνετε την πελατειακή σας βάση με πελάτες που επιλέγουν να μένουν σε ξενοδοχεία με αποδεδειγμένη οικολογική συνείδηση.

Περιμένουμε λοιπόν να μας δώσατε την ευκαιρία να σας αποδείξουμε πώς μπορείτε πολύ απλά και εύκολα να μειώσετε σημαντικά την κατανάλωση νερού με τα Συστήματα Εξοικονόμησης Νερού της ecoBETA.Δεν είναι τυχαίο που τα καλά ξενοδοχεία Hilton, Grande Bretagne, Metropolitan, Bratsera έχουν ecoBETA.

Δείτε περισσότερα…